Del.icio.us: Un marcador social a tenir molt present:

La Web és un lloc molt gran, ple de coses noves i interessants per descobrir. El problema és trobar el bo i fer el seguiment de tot. Aquí és on pot ajudar a Delicious.
Delicious és un servei de marcadors socials, el que significa que pot guardar tots els seus marcadors en línia, compartir-los amb altres persones, i veure el que altres persones són favorits. També vol dir que podem mostrar el més popular marcadors es guarden en aquest moment en moltes àrees d'interès. A més, les nostres eines de recerca i etiquetatge d'ajudar a realitzar un seguiment de tota la teva col lecció de favorits i trobar nous marcadors saborosa de persones com vostè.

Tenim dificultats per mantenir un registre de totes les interessants pàgines web a trobar? Volem accedir als marcadors de qualsevol ordinador? Delicious pot ajudar.
Delicious manté tots els seus marcadors en un mateix lloc de manera que mai perd la pista dels teus favorits de nou. Com ens emmagatzemar els seus marcadors en línia, pot arribar a ells des de qualsevol ordinador, ja sigui a casa, a la feina oa la carretera.

Les carpetes eren la forma “antiga” d'organitzar les seves adreces d'interès. Eren grans i com que la seva col·lecció va créixer, es va fer més i més difícil de decidir on anava cada cosa. Delicious té una nova manera i millor: etiquetes.
Les etiquetes són simplement paraules que utilitzem per descriure un marcador. A diferència de les carpetes, que constitueixen les etiquetes quan els necessita i pot fer servir tants com vulguis. Això significa, per exemple, que tots els marcadors als quals etiqueta amb divertits i de vídeo, es posarà automàticament a la "graciosa" la recollida i la "col.lecció de vídeo". Les etiquetes funcionen igual per a tots, també pots fer un cop d'ull a altres persones amb les mateixes etiquetes. Podem, fins i tot, combinar etiquetes per veure els marcadors amb divertits i vídeo.

T'agrada compartir les webs amb els teus amics? O coneixes algú que sempre troba coses interessants? Delicious ganxos tot junt.
Pots compartir preferits amb els teus amics a Delicious, el seu univers Twitter, o amics i familiars a través de la forma de “l’escola vella”: el correu electrònic.

T'has preguntat mai quin es connecta en aquest moment a la Web? O busca els llocs web més populars sobre un tema específic? Delicious és la resposta.
A la pàgina de deliciós Home se’ns mostren els millors marcadors a Delicious ara. També pots explorar els temes més populars de qualsevol tema comprovant els marcadors més populars de qualsevol etiqueta.

(Sandra Salinas Anguera)